PREMI BALDIRI EXPERIÈNCIESEl Col·legi Sant Josep de Navàs ha estat guardonat per la Fundació Carulla pel projecte “Què passa quan apaguem els nostres llums?", amb el Premi Baldiri Experiències 2019-20. Un projecte per aprendre sobre la vida, l’amistat i la resiliència que ha deixat empremta dins de cada membre de la comunitats educativa.
Coordinat per la mestra Ester Pérez i realitzat pels alumnes de 5è de primària al llarg de tot el curs escolar passat, el projecte va ser un èxit en tots els sentits, tant pedagògic, psicològic, com emocional. Els alumnes van mostrar un gran nivell d’implicació en tot el desenvolupament, ja que tots els aprenentatges i experiències eren totalment significatius i tenien una aplicació directa en el dia a dia a l’escola. L’experiència va permetre que tots els alumnes del centre s’impliquessin i siguessin capaços d’empatitzar i situar-se en el centre de l’aprenentatge.  Aquest, va ser valorat per ser un bon exemple de saber situar la cultura i les arts al centre del projecte educatiu. L’acte de lliurament de premis Baldiri serà virtual el pròxim 7 de juny al Teatre Lliure de Barcelona.


“No és la discapacitat el què fa difícil la vida, sinó els pensaments i les accions dels demés”.  Yadiar Julián, Doctor en Pedagogia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada