VIRTU@LIA


Quina il.lusió, hem obtingut el Premi Baldiri Reixach pel projecte Virtu@lia dins la categoria d'Experiències Innovadores!!! Mil gràcies a l'escola per creure-hi, a l'entusiasme de nens i nenes, a La Volta Interiorisme per la gran disponibilitat  i a la Fundació Carulla pel reconeixement!

Aquests dies estem acabant els projectes de  virtu@lia!A vegades pintem per passió, per alliberar tensions, per encàrrec...però sempre hi reflectim la nostra personalitat. Avui hem treballat quina sèrie de quadres de l'exposició de la Lola Guarro encaixava més amb cadascú de nosaltres i hem posat paraules a les pintures. Una bona manera de celebrar el #diainternacioA vegades pintem per passió, per alliberar tensions, per encàrrec...però sempre hi reflectim la nostra personalitat. Avui hem treballat quina sèrie de quadres de l'exposició de la Lola Guarro encaixava més amb cadascú de nosaltres i hem posat paraules a les pintures. Una bona manera de celebrar el Dia Internacional dels Museus.


Mirar-nos, escoltar-nos i parlar de nosaltres per mostrar-nos tal i com som. Obres presentades pels seus artistes perquè les obres d'art mostren part de nosaltres. 


Engeguem trimestre i a virtu@lia fem més fotos per expressar com som de forma creativa.Avui hem visitat l'exposició de #lluispuiggros a @lavolta_interiorisme. Això ens ha permès conversar amb l'artista de l'estil dels quadres que hi té exposats, les tècniques utilitzades i les diferents temàtiques pintades. Ens hem apropat a l'art de la mà de l'artista.


Fotografia, pintura, collage, disseny, realitat, ficció...virtu@liaPer fer el teu check-in a Viatges Virtu@lia només necessites motivació, una tablet i molta imaginació. No perdis el vol! 


A virtu@lia reflexionem i pensem com som per coneixe'ns i i fer sorgir aquelles qualitats que ens fan destacar. Volem fer brillar els nostres talents!


Aquesta setmana hem pogut gaudir de l’exposició “De la fotografia a la tela” que han realitzat els nostres companys de 1r de BAT de l’@edn_navas. Ha estat un plaer comptar amb la presència de l’@arnaupf10 i el @marticors_ que ens han explicat aquest magnífic projecte de l’optativa de Comunicació. Gràcies amics! 


Avui una tarda ben nadalenca! Us diem we wish you a merry Christmes i Bon Nadal!


Recordeu les fotos que vam tirar per formar #somsamtjosep? Mireuuu!!!


Observant les pintures d'@joanrreig ens ha cridat l'atenció una obra que ens ha provocat les ganes de fer pintures corals. Ajuntar peces individuals però per a formar part d'una de col.lectiva.


Interessant exposició de Joan R Reig a @lavolta_interiorisme. Una col.lecció anomenada Interior ens ha fet reflexionar sobre l'art amb el propi artista.


Aquesta tarda, a virtu@lia, hem iniciat diferents propostes: veure la Torre Eiffel, l'Arc de Triomf i poder jugar en una magnífica pista de bàsquet per a nosaltres sols. Tot és qūestió de fer volar la imaginació. 


Avuí, a virtu@lia, hem exposat la nostra obra: hem relacionat la nostra imatge exterior amb el nostre ser interior. També allò que ens motiva i ens fa moure. 


Per reconèixer i donar a conèixer els nostres talents a virtu@lia hem realitzat uns #CardboardCutouts. La fotografia és una gran eina d'observació que  connecta la mirada artística de la realitat.


El Land Art és una tendència artística que connecta l’art i la natura.  És un art efímer que ens permet treballar amb textures, colors i elements naturals. Els tallers d'artística de CS hem volgut crear un conjunt d'obres expressives.Torna virtu@lia! Fotografia, so, vídeo...Avui hem reflexionat sobre la imatge que projectem i com som per dins.
Ja tenim els videotutorials!!! Bona feina!!!

El 4t taller estem editant els videotutorials!!!


Hem inaugurat l'exposició de fotografia  Petjades. Ja podem  gaudir de la mirada artística dels nens i nenes de CS inspirada per 4 artistes del nostre entorn. Gràcies per acompanyar-nos! Al llarg de tota la setmana la podeu visitar a @lavolta_interiorisme.


Voleu aprendre a jugar a bàsquet, fer trenes espectaculars, tocar el piano  o fer karate? No us perdeu els vídeotutorials del 4t taller de Virtu@lia. La setmana que ve editem!!!


I tornem a fer fotos!!!


L'exposicó #ANÀLOGA de Maria Vernet ens ha
aportat una mirada crítica i diferent buscant relacions i semblances entre el que, aparentment,  no s'assembla. Ara ens toca a nosaltres provocar aquest enfocament.L'últim grup hem fet el treball de xarxes socials:

Avui ha estat un dia genial! Hem acabat el tercer taller amb petjades artístiques al pati. Unes mandales que han estat una explosió de color!


També hem fet els tutorials!!!
Us deixem alguns dels nostres pòsters d'internet segura:
Millennials, generació z, boomers, followers, likes, youtubers...les xarxes socials formen part del nostre dia a dia. A virtu@lia ens endinsem en el món de la comunicació audiovisual.Hem pogut veure gran part de l'exposició Petjades a la fira del #santjosep en un lloc privilegiat, a l'entrada de l'escola. 
Volem treballar la mirada artística del que ens envolta. Avui hem posat el focus a la natura de l'escola inspirats en l'exposició d'Àngel Solà.
El 3r taller promet!!!
Opinem!


Hem treballat de valent i hem realitzat aquests vídeos tutorials. Esperem que us agradin!
Els cartells d'internet segura del 2n grup:Presentem els nostres treballs de xarxes socials, bona feina!!!A virtu@lia hem acabat les sessions de fotografia i ens hem desitjat bones festes amb una activitat de decoart!Fem un petit parèntesi per realitzar les nostres activitats nadalenques: figures del pessebre i postals!!!

Comencem un nou grup...i arribem noves propostes i molta creativitat!!!I per finalitzar el primer grup...un fotocol!!!
Hem editat els nostres vídeotutorials
Avui hem treballat Internet Segura, mireu els nostres pósters!
 

 Al taller Virtu@lia hem practicat la fotografia tenint en ment el projecte Petjades. Hem escollit espai, llum, objectes, natura...hem editat i ja disposem d'un bon material. Continuarem treballant noves formes de comunicació audiovisual.Fantàstica exposició de Cristina Morera a @Lavolta Ens ha transmès la seva passió per la fotografia i com convertir la poesia en imatges. Al taller virtu@lia aprenem eines de comunicació audiovisual i estem desitjant posar en pràctica moltes de les idees que ens han vingut al cap després de veure Poètica Visual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada