VIRTU@LIA

Avui ha estat un dia genial! Hem acabat el tercer taller amb petjades artístiques al pati. Unes mandales que han estat una explosió de color!


També hem fet els tutorials!!!
Us deixem alguns dels nostres pòsters d'internet segura:
Millennials, generació z, boomers, followers, likes, youtubers...les xarxes socials formen part del nostre dia a dia. A virtu@lia ens endinsem en el món de la comunicació audiovisual.Hem pogut veure gran part de l'exposició Petjades a la fira del #santjosep en un lloc privilegiat, a l'entrada de l'escola. 
Volem treballar la mirada artística del que ens envolta. Avui hem posat el focus a la natura de l'escola inspirats en l'exposició d'Àngel Solà.
El 3r taller promet!!!
Opinem!


Hem treballat de valent i hem realitzat aquests vídeos tutorials. Esperem que us agradin!
Els cartells d'internet segura del 2n grup:Presentem els nostres treballs de xarxes socials, bona feina!!!A virtu@lia hem acabat les sessions de fotografia i ens hem desitjat bones festes amb una activitat de decoart!Fem un petit parèntesi per realitzar les nostres activitats nadalenques: figures del pessebre i postals!!!

Comencem un nou grup...i arribem noves propostes i molta creativitat!!!I per finalitzar el primer grup...un fotocol!!!
Hem editat els nostres vídeotutorials
Avui hem treballat Internet Segura, mireu els nostres pósters!
 

 Al taller Virtu@lia hem practicat la fotografia tenint en ment el projecte Petjades. Hem escollit espai, llum, objectes, natura...hem editat i ja disposem d'un bon material. Continuarem treballant noves formes de comunicació audiovisual.Fantàstica exposició de Cristina Morera a @Lavolta Ens ha transmès la seva passió per la fotografia i com convertir la poesia en imatges. Al taller virtu@lia aprenem eines de comunicació audiovisual i estem desitjant posar en pràctica moltes de les idees que ens han vingut al cap després de veure Poètica Visual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada