dimarts, 13 de desembre del 2016

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

La setmana del 21 al 27 de novembre es va celebrar la Setmana europea de prevenció de residus i els nens i nenes del col·legi hi vàrem participar amb una activitat. Els alumnes de 5è van elaborar unes graelles on van anotar quin esmorzar portava cada nen i nena de parvulari i primària i quin tipus de residu generava. D'un total de 204 alumnes que portaven esmorzar, els resultats obtinguts van ser els següents:

- No generen residu : 122, que suposa el 60%
- Generen residu orgànic, per tant, compostable: 25,que suposa el 12%
- Generen un envàs: 57, que suposa el 28%


Per tant, veiem que el 72% dels alumnes porten esmorzars saludables i a més no generen residu o és compostable, fet molt positiu, i això ens indica que anem pel bon camí. Encara queda, però, treball per fer per arribar a l'objectiu de generar el més mínim residu.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada